tara unui singur om

Țara unui singur om

Cum mama naibii ajungem mereu în situația asta? Într-un singur om să stea întreaga putere, forță de a acționa, de a echilibra de a … orice în România?

Nu mai e Hagi la Națională, gata, s-a terminat, nu mai joacă/știe nimeni fotbal. Nu mai e Năstase în tenis – gata, nici-un jucător ATP nu mai trece de locul nșpesutenuștiucât. Nu mai e Trăistariu la Eurovision, nu mai scoate nimeni triluri  din gâtlej. Nu mai aleargă Gabi Szabo, nu mai face nimeni sport. Nu mai e Băsescu președinte, nu mai sunt politicieni cu sânge-n instalație, nu mai e Koveși șefă la DNA, gata, s-a terminat cu justiția și anticorupția în România.

Cum ajungem, nenincă, mereu și mereu să fim țara unui singur om?

Mai ales că, azi, omul ăla nu e ce trebuie.

Dacă, după plecarea LCK de la DNA, procurorii vor înceta să-și continue treaba, înseamnă că Laura chiar trebuia să plece, fiindcă a manageriat și antrenat prost subordonații și instituția. Dacă, nici în acest moment, președintele Iohannis nu ia o poziție fermă vis-a-vis de decizia Curții Constituționale, înseamnă că are blat cu PSD-ul, să-și termine duios mandatul și să plece la Bruxelles, la președinția călduță a Consiliului European.

Dacă Băsescu mai împrumută mult oameni din PMP pentru monstruoasa majoritate PSD-ALDE, înseamnă că Victor Ponta (bleah) are dreptate și mai înseamnă că mai bine plecăm noi toți în Costa Rica, să poate veni doamna Udrea acasă, să-și conducă ce țară o mai avea.

Dacă Laura Codruța Koveși nu își dă demisia, căci la ea e acum cheia rezolvării acestei situații și dacă noi nu acționăm ferm în epoca asta, înseamnă că mai bine modificăm toate legile ca să legitimăm hoția, corupția, analfabetismul, nerușinarea, violența și imoralitatea. Și, ori populăm noi, oamenii cinstiți și onești, închisorile, astfel fiind feriți de toate specimenele astea, ori, în foarte puținul timp în care europenii ne vor mai dori printre ei, evadăm din țară. În rest, rămâne cum am stabilit: trăiască micii, berea și poporul suveran. NOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *